Sétarepülés siklóernyővel

Normál (hegyi, vagy csörlős) tandemrepülés:

Ez a repülés legszabadabb formája! Leginkább a természet erejére hagyatkozva együtt szárnyalunk a madarakkal, felrepülünk a felhőkig, hegyoldalak és sziklafalak mentén osonunk csendesen. Egy igazi kóstoló az élet ízéből!

Felszállás valamely Budapest 30-40 km-es vonzáskörzetén belüli hegyről, vagy csörlöberendezés segítségével csörlésből történik. Utóbbi esetben a felszállás Budapesttől kb. 30 km-re észak-keletre található csörlőpályánk egyikén történik. A repülés időtartama az aktuális időjárás függvénye, de csörlés esetén pár perc alatt 3-400 méter magasra emelkedünk, így utasunknak garantáltan egy igazi panorámarepülésben lesz része.

Igyekszünk olyan napot választani a repüléshez, amikor majdnem biztosan hosszabb időt fent tudunk maradni, de 100%-ban nem tudjuk garantálni a repülési időtartamot, mivel az a lokális légáramlatok függvénye, ami előre nem kiszámítható. Általában egy repülés 10-20 perc szokott lenni.

Repülési költségek: 17.000 Ft / alkalom

Bővebb infó itt
Ajándékutalvány rendelése itt

ugrás a lap tetejére


Motoros siklóernyős tandemrepülés:

Ez a motoros repülés legegyszerűbb formája. Itt kerülhetünk a legközvetlenebb kapcsolatba a környezettel, az által, hogy utasaink a pilóta előtt ülnek és látóterüket, se szárny, se kabin, se szélvédő nem korlátozza, így övék a teljes panoráma és belekóstolhatnak a repülés szabadságának hamisítatlan ízébe!

A fel- és leszállásához mindössze egy fél focipályányi sík terület elegendő. Repülési sebessége 25-45 km/h között mozog, így nem egy elsuhanó világ képeiből kell gyorsan megcsípnünk néhányat, hanem jut időnk nyugodtan szemlélődni. Lehet pár méter magasan suhanni egy búzatábla felett, egy kanyargó patak mentén vadregényes tájak szívébe hatolni, tavak víztükre fölött repülni, vagy kiemelkedni több száz méter magasra és onnan csodálni a panorámát. Aki úgy érzi, hogy fél a repüléstől, annak ez egy igazán jó lehetőség, hogy a motoros siklóernyőzés által megélhető varázslatos élmények, feledtessék a félelmet!

A felszállás általában Budapest és Vác közötti területeken történik, de az utas igényeihez igazodva egyéb helyszín is választható. Ebben az esetben kiszállási díjat számítunk fel.

Repülési költségek:

  • 20 perc 20.000 Ft
  • 30 perc 26.000 Ft.
  • 40 perc 30.000 Ft. (megosztható, 2x20p)
  • 60 perc 40.000 Ft. (megosztható, 2x30p)
  • Rendezvényeken: megbeszélés alapján
  • Maximum repülhető idő: 120 perc
  • A repülési idő több utas esetén megosztható (min.40 perc, vagy a felett)!
  • Nagyobb utaslétszám esetén, egyszerre több repülőeszközt is be tudunk szervezni!

Egy sétarepülés alkalmával gyönyörű fotók, videók készíthetők! Igény esetén, a repülésről videofelvételt, videoklipet készítünk!
Ára: 10.000 Ft.

Bővebb infó itt
Ajándékutalvány rendelése

ugrás a lap tetejére


 Repülés Gyrocopterrel

Az autogyro, vagy más néven gyrocopter (röviden: gyro) korunk egyik legelmésebb repülőeszköze, ami a repülőgép és a helikopter keresztezéséből született. Úgy is nevezik, hogy „kabrió helikopter”, ami nem minden esetben igaz, mert vannak zárt kabinos változatok is.

Repülési tulajdonságai igazán fantasztikusak. A viharos szelet és néhány egyéb esetet kivéve (lásd alább) nagyon széles időjárási spektrumban képes repülni.
Míg a merev-szárnyú repülőeszközöket sokszor a légáramlatok ide-oda dobálják, addig a gyrocopterek, ugyan olyan időben, stabilan repülnek. Ez mindenképpen az utasok örömére szolgál, és rendkívül élvezetessé teszi a repülést azok számára is, akik esetleg hajlamosabbak a repülőutakon a rosszullétre.

Konstrukciójából fakadóan ez az egyik legbiztonságosabb repülőeszköz. A legtöbb változatnál a kabin nyitott, ezért zavartalanul, több irányba lehet fotózni, videózni, vagy csak élvezni a panorámát és a repülést. A gyrocopter immár a nagyközönség számára is elérhető. Mindenképpen próbálja ki ezt a feledhetetlen élményt nyújtó repülési formát, vagy ajándékozza meg az élménnyel családját, barátait, ismerőseit. A levegőben lehetőség van a gép vezetésére is!

Repülési költségek:

10 perc – 16.000 Ft
20 perc – 22.000 Ft
25 perc – 26.000 Ft
30 perc – 30.000 Ft
35 perc – 34.000 Ft
40 perc – 38.000 Ft
45 perc – 42.000 Ft
50 perc – 46.000 Ft
55 perc – 48.000 Ft
60 perc – 50.000 Ft

Maximális repülési idő 90 perc

Bővebb infó itt
Ajándékutalvány rendelése

ugrás a lap tetejére