Időpont: 2015. július 25 – augusztus 1. (szombattól – szombatig)

Krushevo városka 1150 méteren fekszik, és sajátos hangulata van. Az élet a főtér környékére koncentrálódik, ahol rengeteg kis kávézó várja a vendégeket. Mediterrán ország lévén az élet későn indul, de egész éjszakába nyúlóan tart. A vendéglátás igazán jó. Eredeti ízek, házias ételek, és igen kedvező árak várják az ide látogatókat.

Ez egy sok pilóta által még fel nem fedezett siklóernyős paradicsom. Több irányra van starthely, de leginkább a keletiest szokták használni. Innen startolva, a Nap mozgását követve, körbe lehet repülni az egész fennsíkot, ami egy közel 100 km-es repülést jelent! A hely kiváló lehetőséget kínál egy fantasztikus távrepüléshez. A hatalmas platót hegyek ölelik körbe, így senkinek nem kell attól félni, hogy valami ismeretlen, szűk völgy, vagy erdő fölé kerül. Ha esetleg elfogy az emelés, egyszerűen csak ki kell siklani, és bárhol leszállni. Itt 60-80 kilométert megrepülni még a kevésbé gyakorlott pilótáknak is igazán egyszerű, mert csak a hegygerinceket kell követni.

Természetesen, aki kihívásokra vágyik, az egyéb irányokba is el tud indulni. Aki a nyugis dolgokat szereti, az átrepülheti a fennsíkot keresztbe, oda-vissza, ami kb. egy 50 km-es hurok.  A platón sok kis falu és úthálózat van, így a visszajutás is egyszerű.

A starthely hatalmas, a leszálló, pedig szinte végtelen.
Ideális hely a termikelésre, és a távrepülésre.

Kedvcsinálóként nézd meg ezt a filmet:
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=wQylmK9gBw4]

A túra ára: 170 Euró (kísérő: 150 Euró)

Az ár tartalmazza:

  • szállást apartmanban
  • bőséges reggelit a legjobb ételekből
  • felszállítást a starthelyre
  • szervezést
  • 1 db gumicukrot

Egyénileg fizetendő:

  • utazás (kb. 900 km)
  • vacsora (kb. 3-5 Euró mindenestül au italt is beleértve)

Kisbuszban korlátozott számban tudunk helyet biztosítani. Az útiköltség kb. 24.000 Ft.

Az apartmanok jól felszereltek, lehet főzni, de a helyi vendéglők árai is nagyon kedvezőek (egy pizza kb. 600 – 700 Ft, illetve egy főétel+saláta+sör kb. 1500 Ft).

Jelentkezés és bővebb infó:
info@sirius-se.hu
Tel: 06-30-911-8275

Online jelentkezés a túrára