A túra időpontja: 2022. szeptember 27. – október 04.

Ki ne hallott volna már a világszerte híres török tengerparti levegőről, amit ha belélegzünk, megtölti a tüdőt, ha pedig kilélegezzük, akkor meg elhagyja azt. Nos, ha szeretsz lélegezni és szeretnéd kipróbálni ezt a páratlan érzést, akkor Ölüdeniz tengerpartja ott lesz, még akkor is, ha te nem.
A ki-és belégzés mellett van lehetőség fürdeni a tengerben, meg kijönni-bemenni a vízbe, elmenni piacozni, régi romokat nézni, Butterfly (hippi) öbölbe menni, hajókirándulni, várost nézni, törökül tanulni, meg persze siklóernyőzni.

Ez utóbbihoz rendelkezésre áll több starthely is, amiből a legmagasabb cirka 2000 méter szintkülönbséggel bír. Továbbá van termik (itt voltam először 3500 méteren ernyővel), van felvonó, parti szél, parti leszálló, este leszálló parti.

A hely kevésbé gyakorlott pilótáknak is kiváló, mivel egy puszta lesiklás is 20-30 perc. Fanatikus távrepülő pilótákat is szívesen látunk, de nekik nem ez lesz a kedvenc helyük. Szeptember végén már nincsenek turista hadak és a tenger is kellemesen meleg. Különlegesség még, hogy ilyenkor virágzik a környék egyedi szépségét adó, messzeföldön híres.

Igény és megfelelő létszám esetén, B-vizsga tábort és biztonságtechnikai képzést is tartunk!

A túra ára: 450 Euró, ami az alábbiakat tartalmazza:

-szállást 4 csillagos medencés hotelben, kétágyas szobákban, közel a tengerhez
-reggelit
-reptér-hotel transfereket
-oktatást, repülési infókat, szervezést
-madárcsiripelést és kabócazenét

Nem tartalmazza:

repjegyet (jelenleg 50e Ft oda-vissza)
felszállítást a starthelyre (kb.10 euró/fő)

Jelentkezés: használd kérlek a lap alján lévő online jelentkezés gombot.

FONTOS! mivel a repülőjegyeket nagyon gyorsan meg kell vennünk, ezért a túrára való jelentkezésedet is kvázi most kell eldönteni. Jelen pillanatban 16 helyünk van. Amint itt a jelentkezésed, fogsz kapni egy emailt, a befizetésekről és arról, hogy mikor lehet venni a repjegyet. A jelentkezőket egyszerre fogom értesíteni, hogy most lehet venni a repjegyeket.

Bővebb infó:
info@sirius-se.hu
Tel: 06-30-911-8275

Online jelentkezés a túrára