Kezdő Hobby
Távrepülő
Haladó
Távrepülő
Távrepülő
Verseny
DHV 1 DHV 1-2 DHV 2 DHV 2-3
EN A EN B EN C EN D
Magus
Elan 3
Eden 7
Illusion
Pasha6 (Tandem)
Muse 5
Progress 2
Aravis (H&F)

Progress 2

macpara-progress2

Könnyen, kivételes biztonsággal

A Mac Para Progress 2 tökéletes siklóernyő a kezdő pilóták számára, hogy felfedezzék a siklóernyőzés fantasztikus világát. Nagyon könnyen használható, hihetetlenül biztonságos és különösen megbocsátó. A könnyű feltöltődés, startolás és a földi kezelés sikerélményt ad a tanulóknak, hogy magabiztosan fejlődjenek.

Gyártói oldal


Muse 5

macpara-muse5

Új legenda született?

Nekünk, itt a Mac Paránál egy régóta dédelgetett álmunk teljesült. Fáradozásunk egy olyan EN-A ernyő sikeres megalkotását eredményezte, aminek teljesítménye, siklása kitűnő, magasabb kategóriájú ernyőkével vetekszik. Emellett, ez a kiemelkedő teljesítmény egyszerűséggel, stabilitással és magas passzív biztonsággal párosul. A Muse 5 egy sportos, de kényelmes, jó XC potenciállal bíró ernyő.

Gyártói oldal


Illusion

macpara-illusion

Középhaladó ernyő, “békés repülésre” tervezve

Az Illusion az Elan és az Eden 6 fejlesztési tapasztalataiból és műszaki megoldásaiból profitál.Ahogy az Elan is kitűnő megítélésnek örvendett, az Illusion is kiválóan teljesít az EN-B kategóriában. A kategória közepén foglal helyet, az Muse 4 és az Eden 6 között.

Gyártói oldal


Eden 7

macpara-eden7

Az Eden 7 egy top ernyő, ambíciózus távrepülő pilótáknak

Sport-teljesítmény kategória, kimagasló távrepülő potenciállal. Tudásunkat és legújabb teljesítményernyőink fejlesztési tapasztalatait ötvözi. Az alapos tesztelés és magasabb kategóriájú ernyőkkel való folyamatos összehasonlítás egy olyan EN-B ernyőt eredményezett, ami jóval jobban siklik, mint kategóriatársai. Mindez magas passzív biztonsággal és stabilitással párosul.

Gyártói oldal


Elan 3

macpara-elan3

A nyugodt repülés filozófiája – valóság, vagy csak marketing duma?

Az Elan 3 – az egész Elan sorozat legjobb teljesítményű ernyője -, továbbra is a könnyű, nyugodt repülés szinonimája. Kiváló siklású, nem hétköznapi ernyő ambíciózus távrepülő pilóták számára.

Gyártói oldal


Magus

macapara-magus

Új generáció

A Magus egy modern kétsoros ernyő, tapasztalt és erős tudásszintű pilótáknak.

Gyártói oldal