A túra időpontja: 2024. február 21-28. (szerdától – szerdáig)

2003-ban jártam először Marokkóban és repültem is egy-két helyen, de a szegényes infrastruktúra és a Magyarországtól való távolság miatt (akkoriban nem lehetett ott autót bérelni), elvetettem, mint lehetséges siklóernyős úticélt, de eltelt 20 év és…


Szóval, mára azonban minden adott egy jó siklóernyős utazáshoz, így 2024. február második felében indul a Marokkó túra!


Az egy hétre tervezett utazás alatt, repülünk az Atlasz hegység északi lankáin, majd az Atlanti-óceán felé vesszük az irányt és a part menti hegyeken és dűnéken élvezzük a magyar nyárnak megfelelő marokkói telet. A parton három különböző helyszínen fogunk reppeni, amiről pár képet is láthattok az ott készült videóban.


A siklóernyős programok mellett mindenki megismerheti, ennek a varázslatos országnak a fantasztikus konyháját, kultúráját, továbbá bevásárolhat mindenféle gyönyörű kézműves portékából, amire semmi szüksége sincs, vagy éppen van!

A túra költsége 820 Euró + repjegy.
További részletek hamarosan, de kérlek az előzetes jelentkezéseket mielőbb küldjétek el, mert a szállások kapacitása és a szervezhetőség miatt a túrát 20 főben maximáltuk. Továbbá a repjegy most még jó áron van és azokat mielőbb meg kell vegyük.

Online jelentkezés a túrára