A túra időpontja: 2024. szeptember 23-30. (hétfőtől – hétfőig)

Ki ne hallott volna már a világszerte híres török tengerparti levegőről, amit ha belélegzünk, megtölti a tüdőt, ha pedig kilélegezzük, akkor meg elhagyja azt. Nos, ha szeretsz lélegezni és szeretnéd kipróbálni ezt a páratlan érzést, akkor Ölüdeniz tengerpartja ott lesz, még akkor is, ha te nem.
A ki-és belégzés mellett van lehetőség fürdeni a tengerben, meg kijönni-bemenni a vízbe, elmenni piacozni, régi romokat nézni, Butterfly (hippi) öbölbe menni, hajókirándulni (akár privát, nekünk fenntartott hajóval), várost nézni, törökül tanulni, meg persze siklóernyőzni.

Ez utóbbihoz rendelkezésre áll több starthely is, 1200m, 1700m, 1800m és a legmagasabb 2000m szintkülönbséggel bír. Továbbá van termik (itt voltam először 3500 méteren ernyővel). Van felvonó, parti szél, parti leszálló, és esti leszálló parti.

A hely kevésbé gyakorlott pilótáknak is kiváló, mivel egy lesiklás is 15 – 20 perc. Távrepülő pilótákat is találnak maguknak feladatot, de ez inkább háromszög feladatokat jelent.

Szeptember végén már nincsenek turista hadak és a tenger is kellemesen meleg. Különlegesség még, hogy ilyenkor virágzik a környék egyedi szépségét adó, messzeföldön híres:

Igény és megfelelő létszám esetén, B-vizsga tábort és biztonságtechnikai képzést is tartunk! Ennek költsége 250 Euró

A túra ára: 450 Euró, ami az alábbiakat tartalmazza:

-szállást 4 csillagos medencés hotelben, kétágyas szobákban, közel a tengerhez
-reggelit
-reptér-hotel transfereket
-oktatást, repülési infókat, szervezést
-madárcsiripelést és kabócazenét

Nem tartalmazza:

repjegyet
felvonó jegyet a starthelyre (kb.10 euró/fő)

Jelentkezés: használd kérlek a lap alján lévő online jelentkezés gombot.

Bővebb infó:
info@sirius-se.hu
Tel: 06-30-911-8275

Online jelentkezés a túrára