Kobala-Stol-Gemona-Kobala hurok, a „legális határsértés“

A túra időpontja: 2023. április 13-17. (csütörtöktől – hétfőig)

A szlovéniai Tolmin és Lijak közismerten a legkedveltebb siklóernyős paradicsomok közé tartoznak. Gyönyörű hegyek és völgyek, a smaragdzöld Soča, és kitűnő repülési lehetőségek várnak.

A starthelyek mindegyike kényelmes, füves, autóval könnyen elérhető.

A völgyekben hatalmas leszállók találhatók, amik biztonságot adnak a kevésbé gyakorlott pilóták számára is. Nagyon jó lehetőség nyílik a termikelés gyakorlására, illetve kisebb- és nagyobb távrepülésekre egyaránt.

Gyakorlottabb pilótáknak szervezünk egy közös távrepülést is, ahol is együttesen repülünk egy közel 100 km-es hurkot, amennyiben kellően magas lesz a felhőalap. Természetesen a távrepülés vezetője is kis teljesítményű ernyővel fog repülni, hogy a csapat együtt tudjon mozogni.

A napi 3 óra repülés itt teljesen átlagosnak tekinthető. Természetesen lehetőség van, akár 5-6 órát is egyhuzamban fent lenni, ha valaki nemet tud mondani a „biológia hívószavára”.

Egy hét alatt nagyon sok tapasztalat, élmény és persze repült óra gyűjthető. Ajánljuk mindenkinek, aki szeretne tapasztalatot, órát gyűjteni, termikelést, távrepülést tanulni és mindezt egy csodás környezetben tenné. A délutáni órákban, a már gyengébb termikek társaságában, a kevésbé gyakorlott pilóták is nagyon szép repülésekkel lehetnek gazdagabbak.

Az ár tartalmazza:

  • szállást apartmanban (5 nap, 4 éjszaka)
  • felszállítást
  • távrepülés oktatást, repülési infókat
  • szervezést

A túra ára: 185 Euró

Utazás: kisbuszban oda-vissza, 50 Euró/fő (+szlovén pályamatrica 5 Euró), vagy egyénileg autóval. Amennyiben autóval jönnél, vagy beülnél valakihez, akkor jelezd felénk, és megszervezzük az utazást.

Nem tartalmazza: étkezést és  turist-tax-ot. Ez utóbbit fejenként és éjszakánként kell fizetni, de volt hogy nem kérték, így ezt a végén tudjuk meg. Normál esetben 2 Euró/fő/éj.

Bővebb infó:
info@sirius-se.hu
Tel: 06-30-911-8275

Online jelentkezés a túrára