Kezdő Hobby
Távrepülő
Haladó
Távrepülő
Távrepülő
Verseny
DHV 1 DHV 1-2 DHV 2 DHV 2-3
EN A EN B EN C EN D
            Magus
        Elan 3    
      Eden 7
    Illusion
    Pasha6 (Tandem)
  Muse 5          
Progress 2
  Aravis (H&F)

Progress 2

macpara-progress2

Könnyen, kivételes biztonsággal

A Progress 2 a tökéletes siklóernyő kezdő pilóták számára, hogy felfedezzék vele a siklóernyőzés fantasztikus világát. Nagyon könnyen kezelhető, hihetetlenül biztonságos és különösen megbocsátó. A könnyű feltöltődés, startolás és az ernyő földi gyakorlás közbeni barátságos viselkedése sikerélményt ad a tanulóknak, hogy magabiztosan fejlődjenek.

Gyártói oldal

 

Muse 5

macpara-muse5

Új legenda született?

Nekünk itt a Mac Paránál egy régóta dédelgetett álmunk teljesült. Fáradozásunk egy olyan siklású EN-A ernyőt eredményezett, aminek teljesítménye magasabb kategóriájú ernyőkével vetekszik. Emellett, ez a kiemelkedő teljesítmény egyszerűséggel, stabilitással és magas passzív biztonsággal párosul. A Muse 5 egy sportos, de komfortos, jó XC potenciállal bíró ernyő.

Gyártói oldal

 

Illusion

macpara-illusion

Középhaladó ernyő, “békés repülésre” tervezve

Az Illusion az Elan és az Eden 6 fejlesztési tapasztalataiból és műszaki megoldásaiból profitál. Ahogy az Elan is kitűnő megítélésnek örvendett, az Illusion is kiválóan teljesít az EN-B kategóriában. A kategória közepén foglal helyet, az Muse 4 és az Eden 6 között.

Gyártói oldal

 

Eden 7

macpara-eden7

Az Eden 7 egy top ernyő, ambíciózus távrepülő pilótáknak

Sport-teljesítmény kategória, kimagasló távrepülő potenciállal. Az Eden 7 minden tudásunkat és legújabb teljesítményernyőink fejlesztési tapasztalatait ötvözi. Az alapos tesztelés és magasabb kategóriájú ernyőkkel való folyamatos összehasonlítás egy olyan EN-B ernyőt eredményezett, ami jóval jobban siklik, mint kategóriatársai. Mindez magas passzív biztonsággal és stabilitással párosul.

Gyártói oldal

 

Elan 3

macpara-elan3

A nyugodt repülés filozófiája – valóság, vagy csak marketing duma?

Az Elan 3 – az egész Elan sorozat legjobb teljesítményű ernyője -, továbbra is a könnyű, nyugodt repülés szinonimája. Kiváló siklású, nem hétköznapi ernyő ambíciózus távrepülő pilóták számára.

Gyártói oldal

 

Magus

macapara-magus

Új generáció

A Magus egy modern kétsoros ernyő, tapasztalt és erős tudásszintű pilótáknak.

Gyártói oldal

 

Bővebb infó

info@sirius-se.hu
+36 30 911 8275