télnyárősztavasz

Van, hogy az értékpapírok egyik napról a másikra értéktelen papírokká válnak, és aki ma gazdag, holnap lehet, hogy már szegény. …és vannak, akiknek ha megnéznénk a bankszámláját, azt mondanánk gazdag, de ha az életét néznénk meg, akkor azt mondanánk szegény. A nagy filozófusok, és a bölcsek azt mondják, hogy aki valóban gazdag akar lenni, az élményekbe fektet, mert az élmény örök és nem inflálódik.


Életünk minőségét érzéseink határozzák meg. Ebből fakadóan, természetes emberi törekvésünk, hogy mindig azt az érzést keressük, ami boldoggá tesz minket.

A repülés világában számtalan különböző érzéssel találkozhatunk, melyek összességükben sok örömöt és megértést hoznak életünkbe. Ily módon számunkra ez nem csak szórakozás és munka, hanem fontos része személyes életutunknak is, ami által sokat tanulhatunk magunkról, és a minket körülvevő világról.

A harmadik dimenzió felfedezése, a különféle repülési feladatok megoldása, az időjárási jelenségek megismerése, mind segítségünkre lehet abban, hogy jobban megértsük a természet működését, az élet körforgását, és a világegyetemben elfoglalt helyünket.

Következésképpen kapcsolatainkban nyíltságra, rugalmasságra és megfelelő kommunikációra törekszünk. Igyekszünk hosszútávon gondolkodni, és csak annyit vállalni, amennyit teljesíteni is tudunk. Tevékenységünk során igyekszünk nem felborítani a minőség, és mennyiség kényes egyensúlyát. Döntéseinknél figyelembe vesszük etikai elveinket, a körülményeket, a különféle érdekeket és ezek tudatában próbáljuk meghozni a mindenki számára legoptimálisabbat.

Tudatában vagyunk, hogy minden tettünknek következménye van, amik különféle módon visszahatnak ránk. Ennek okán igyekszünk úgy cselekedni, hogy inkább jó, mintsem rossz érzéseket sodorjon vissza hozzánk a szél.